Agárdi rum 0,5 43%
Termékismertető
Agárdi rum 0,5 43%
Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文
Származás: Magyarország
Gyártó: Agárdi Pálinkafőzde
Alapanyag: Cukornádmelasz Dél Amerikából
Érlelés: vadonatúj hordókban, majd a végén Tokajis hordóban.
Illat: Az Agárdi rum 0,5 43% megillatozása már csak magyar lévén is érdeklődésre tarthat számot. Kipárolgásaiban benne van a magyar különleges érlelési szakaszok valósan előnyös hatása. Finom édes melasz, pörkölt hordós, tölgyes, vaníliás, csokis, kakaós, sült kókuszos, mangós, szilvás, kicsit mazsolás, a hordós érlelés miatt fás, fahéjas, picit karamellás, pörkölt mogyorós, kesudiós, mandulás jegyeket hordoz az aroma rétegek összességében. Szárított virágos, aszalt gyümölcsös, kandírozott narancshéjas, grapefruitos, - kicsit különleges és egyedi "rumos" párákkal bír.
Íz: Az Agárdi rum 0,5 43% komoly és nagyon finom illatai után a megkóstolásakor egy nagyon finom ital képe bontakozik ki. A Tokajis hordó is megtette a hatását, különleges itóka érlelődött. Édeskés, melaszos, vattacukros, égetett cukros, kókuszos, mangós, ananászos, tölgyfa hordós, dongás, tölgyes, tósztkenyeres, mogyorós, mandulás, pisztáciás, diós. A vanília és a karamell fahéj elengedhetetelenül ott van az íz rétegek között.
Lecsengés: Édes, melaszos, pörkölt, vaníliás, csokis.
Szín: Világos borostyán
Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt, aztán mehet hűtve vagy jéggel, persze stílusosan egy szép kristály whiskys pohárban.
Legyünk érdeklődők és próbáljuk ki ezt a kiváló Magyar terméket! EGGS!
Agárd rum (0,5 43%) (Angol/English)
Place of origin: Hungary
Producer: Agárd Pálinka Distillery
Main ingredient: South American sugar cane molasses
Method of maturation: Matured in brand new barrels, then in Tokaji barrels.
Odour: The Hungarian Agárd rum (0,5 43%) obviously arouses everyone’s interest. Its evaporations include the beneficial effect of the special Hungarian maturation stages. The flavours of delicious, sweet molasses, oak, vanilla, chocolate, cocoa, roasted banana, mango, plum, raisin can be discovered, but also cinnamon, slight caramel, roasted hazelnut, cashew, and almond notes are included due to the barrel maturation. Its special steam has dried floral, dried fruit, candied orange peel, grapefruit scents.
Taste: After smelling Agárd rum (0,5 43%), the tasting unfolds an image of a very fine and delicate drink. The Tokaji barrel also made a great impact. It is sweet with the taste of molasses, cotton candy, burnt sugar, coconut, mango, pineapple, oak, staves, toast, hazelnut, almond, pistachio, and walnut. Vanilla and caramel are dsitinguished between the layers of flavour.
Aftertaste: Sweet with the aftertaste of molasses, vanilla, and chocolate.
Colour: light amber
Consumption suggestion: First at 18-21 degrees for experiencing the flavours, then you can try chilled or with ice in a nice crystal whiskey glass.
Try this excellent Hungarian product! Cheers!
Agárd朗姆酒(0,5 43%)
品名: Agárdi rum (0,5 43%)
产地: 匈牙利
酒厂: Agárd白酒酒厂
主料: 南美的甘蔗糖蜜
陈酿方法: 首先在新木桶中陈酿,其次在托卡伊木桶中陈酿。
气味: 匈牙利的Agárd朗姆酒(0,5 43%)极大的引起了人们的兴趣。其原因在于匈牙利的特殊的陈酿方法对Agárd朗姆酒(05, 43%)有举足轻重的影响。在绵长的气味中,将有糖蜜,橡木,香草,巧克力,可可,炸香蕉,芒果,李子,葡萄干的香气相辅相成。由于木桶的影响,肉桂,焦糖,烤榛子,腰果和杏仁的味道也相得益彰。蒸汽也烘托出干花,干果,蜜饯橙皮和葡萄柚的香味。
口感: Agárd朗姆酒(0,5 43%)是一种精致而沁人心脾的饮料。陈酿的过程中,托卡伊木桶也有核心的作用。入口味甘,带有糖蜜,棉花糖,焦糖,椰子,芒果,菠萝,橡木,土司,榛子,开心果和核桃的味道。香草和焦糖的风味同时也交叠呈现。
后味: 甘甜味带有糖蜜,焦糖,香草和巧克力的回味。
颜色: 浅琥珀色
饮用建议: 准备一个水晶玻璃杯,首先尝试18-21温度的Agárd朗姆酒(0,5 43%)以便感受所有的风味。其次尝试冷藏一段时间,最后尝试加冰。
干杯!
Vélemények
Én is értékelek »